torstai 5. marraskuuta 2015

UUTTA KOHTI HOITOJEN MYÖTÄ

Sytostaatti-aamu. Ulkona 1 astetta lämmintä. Yö nukuttu huonosti ja eikun aamukahvin juontiin ja puuron syöntiin ja sitten lääkkeiden otto. Kari tulee hakemaan  minut kotoa klo 7.30 ja Marjukka KYS:stä päivällä. Saas nähdä missa kunnossa sitä on kotona iltapäivällä.
Hämäläisen Raijakin on sairaalassa hänen tilansa on huolestuttava. Nyt täytyy laittaa Raijan puolesta kädet ristiin, että tyttö selviää kuumesta ja hoidot voi jatkua.
Kello on 16.00 ja kotona hyväkuntoisempana kuin kuvittelin. Hoidot alkoi siis lääkkeelä nimelta Dosetakseli ja nestettä meni suoneen 2,5 tuntia ja se jälkeen lääke nimeltä Herceptin, jota tiputettiin 1,5 tuntia. Hienoa hoitoa taas kerran oli kahvit, voileivät, jogurtit ym. nyt taas muistaa miksi veroja maksetaan.
Marjukan kanssa käytii Teboililla "palaverikahvilla".  On siinä vaan ihana ihminen. Joitain pitäisi hänelle ostaa mutta mitä sitä nyt mietin.
Seuraava hoito 26.11. joka onkin sitten rankempi mutta nyt menään näillä eväillä on odotettaan mitä keholle tapahtuu.
Pääkoppani mietti sellaistakin koska ja kun  olen sortunut ns. arvostelemaan ihmisiä joilla on peruukki ...siis en varmaan enää arvostele ja miksi joillakin on iso alavatsa... niiltähän on voitu poistaa leikkauksessa iso kasa imusolmukkeita ja silloin nesteet ei kierrä oikein tulee turvotusta. Minun väsen käteni käytäytyy juuri niin että nestettä kertyy puuttuvien imusolmukkeiden takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti