sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Enpä ole pariin päivää kirjoittanutkaan. Talvi on tullut lunta satanut varmaan 20 cm. Pää on nyt sitten ajettu kaljuksi hiuksia lähti ihan tuppona ja  asuntokin oli täynnä hiuksia niistä olisi saanut peruukin jollekin. Kun kuuskymppiseltä operoidaan rinnat ja pää on kalju niin ei ole kyllä naisellinen olo.
Jossakin vaan kumpuaa ajatus keväällä kaikki on toisin. Oma kampaaja tilaa minulle joitakin kivoja viritelmiä kaljun peittämiseen. Mummokin on taas sairaalassa nyt hänellä pari verisuonta on fuskannut ja vuotanut mahaan verta. Pienellä leikkauksella sen pitäisi olla kunnossa mutta miten hänen sydän kestää onhan tuota ikää jo 86 vuotta. Ukki säälittää yhteistä taivalta kuitenkin takana kiitettävästi 65 vuotta.
Eilen oli Kuopiossa joulun avaus keskustassa ja olin Hannun ja ihanan Viljamin kanssa syömässä. Hyvä kun rohkenin lähteä..pitisti. Kotiin ei saa jäädä murehtimaan omia huolia ne vaan paisuu paisumistaan.
Tämän päivän ilon aiheita on 4 kpl joulutorttuja kahvin kanssa yksin kotona ja tv:stä tulee hiihtokisoja, joista nautin ihan suunnattomasti. Hienoa katso hyväkuntoisia nuoria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti