torstai 17. joulukuuta 2015

KOLMAS KERTA SYTOSTAATTIA

Olen herännyt aikaisin aamulla n. 05.00 keittänyt kahvit lukenut lehden ja valmistaudun kolmanteen sytostaatiin ja onneksi hyvin nukutun yön jälkeen. Marjukka hakee minut yhdeksän maissa ja nyt on siis viimeinen kerta kortisonien kanssa ja ollaan puolivälissä. Koti on jo joulukunnossa eli ensi viikolla vaan levätään ja oksennellaan.
Minä varmaan kirjoittelen täällä joitakin asioita moneen kertaan, mutta huomaan kun myrkyt on veressä niin aivot on tehnyt tenän, menee hiukan hitaalla eli kaikki muumit ei ole laaksossa. Eilen yritin käydä lenkillä mutta tossu ei vaan noussu eli 1 km tuli käveltyä.
Kikkakakkosia kuivaan ihoon: Muovipussiin oliisiöljyä ja pussit jalkaan, se päälle sukat. Oliiviöljyllä suun purskuttelu, jonka voi sylkäistä jos maistuu pahalle. Vauvaöljyä iholle ja sen päälle kosteusvoide. Nenän limakalvoille A-vitamiinitippoja.
KYSistä kotiuduttu ja yhdet kortisonit pitää ottaa iltasella ja olo on kuin adhd-lapsella eli ensi yönä ei nukuta. Tutustuin sairaalassa taas yhteen 67 vuotiaaseen naiseen ja oli kiva kun oli kahviseuraa monen tunnin ajan. Seuraava hoito sitten 7.1.2016 ja päiväkin on jodentynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti